Уеб дизайн, изработка на уеб сайтове, поддръжка на уеб сайтове

Уеб дизайн и изработка на уеб сайтове, поддръжка на уеб сайтове, редизайн и актуализиране на уеб сайтове, СЕО оптимизация, изработка на фирмено лого, изработка на банери - за Интер Медиа няма неизследвани територии в уеб пространството и технологиите!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интер Медиа е специализирана в изработката на уеб сайтове и предлага пълната гама услуги в областта на Интернет рекламата:

 

Уеб дизайн - Уеб дизайн - Интер Медиа създава уеб сайтове с уникален дизайн. Уеб дизайнът, е това, което създава визията на уеб сайта. Неговата функция далеч не се изчерпва с това сайта да е красив. Графичното оформление на уеб страницата трябва ясно да показва предназначението й, да пресъздава фирмената идентичност, да подсказва коя част от информацията е от първостепенно значение. Стилният уеб дизайн, в съчетание с професионално изградена стратегия за развитие на сайта, създават предпоставки за един успешен бизнес.

Изработка на уеб сайтове- Изработка на уеб сайтове - Интер Медиа предлага професионално изградени уеб сайтове. Ние превръщаме уеб дизайна в добре структурирани уеб страници, които работят като едно цяло - Вашия уеб сайт!

Уеб програмиране- Уеб програмиране - Уеб програмирането на сайта и различните функционалности е от изключителна важност както за клиентите/ потребителите му, така и за собствениците на сайта. Добре изграденият CMS (Система за управление на съдържанието - Content Management System, накратко администрация на сайта) улесняват поддръжката и управлението му.

Поддръжка на уеб сайтове- Поддръжка на уеб сайтове - Интер Медиа е ангажирана с поддръжката на уеб сайтовете на клиентите си. Това включва актуализация на информацията, обновяване на дизайна или редизайн, следене на рейтинга на сайта и внасяне на необходимите промени с цел по-доброто му класиране при търсене по ключови думи.

Редизайн на сайтове- Редизайн на уеб сайтове - Интер Медиа предлага редизайн и актуализация на уеб сайтове. Редизайн на уеб сайта се налага, както за освежаване на дизайна, така и за да се внесат необходимите промени в него, с оглед на навлизането на нови стандарти и функционалности в сферата на уеб дизайна и уеб технологиите.

СЕО оптимизация- СЕО оптимизация - Един добре оптимизиран уеб сайт винаги излиза на първи позиции в търсачките. Интер Медиа следи рейтинга на сайтовете, които е създала, тъй като СЕО оптимизацията не е еднократно действие, а непрекъснат процес по актуализиране на съдържанието на уеб страниците.

Изработка на лого- Изработка на лого - Интер Медиа предлага изработване на лого за своите клиенти. Лого дизайнът е част от корпоративния дизайн. Логото е стилизирано графично изображеие, чрез което се предава визуално послание за идентичността на фирмата.

Изработка на банери- Изработка на банери - Банерите са част от интернет рекламата, но могат да се използват и при размяната на линкове, което е важна част от оптимизирането на уеб сайта за търсещите машини. Интер Медиа е изработила рекламни банери за стотици рекламни кампании.

Хостинг и запазване на домейн- Хостинг и запазване на домейн - След като изработим уеб сайта на клиента ни, ние можем също да запазвам домейна и хостинг на клиентите си. Домейнът е името на уеб сайта в Интернет. Хостинг е услуга, при която се наема пространство на специален компютър, постоянно свързан с Интернет (уеб сървър), където се качва сайта. По този начин сайтът става достъпен за всеки потребител в целия свят. 

Изработка на уеб сайтове от Интер Медиа.

Нашият екип е изработил редица уеб сайтове за фирми в сферата на производството и услугите, както и интернет портали. Всички уеб сайтове, изработени от нас, са съобразени с актуалните тенденции в уеб дизайна и уеб технологиите.

Ние знаем, че за нашите клиенти е от особена важност неповторимата визия на уеб сайта им, който се явява лицето на фирмата в Интернет пространството и говори много за дейността, която упражняват. Затова създаваме уеб сайтове, съобразени с техните индивидуални потребности. Винаги предлагаме на клиентите си най-подходящото решение за популяризацията на бизнеса им в Интернет - изработка на статичен или динамичен уеб сайт с уникален дизайн .

Интер Медиа предлага и изработка на уеб сайтове за заведения (ресторанти, дискотеки, барове, пицарии) и онлайн магазини с вградена Система за управление на съдържанието.

 

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече