Изграждане на уеб сайтове

Изграждане на уеб сайтовеИзграждането на уеб сайтове е основната дейност на Интер Медиа.

Изграждането на един професионално направен уеб сайт започва още от етапа на негово планиране.

След като целта му е ясно формулирана, се пристъпва към неговото структуриране - то трябва да е максимално опростено, ясно и точно.

Уеб сайтът трябва да дава възможност на потребителите (а и на търсачките) да се ориентират лесно в него. Чак след създаването на архитектурата на сайта, се пристъпва към съдването на неговия дизайн - той трябва само да допълва и оформя структурата на уеб страницата, без да се натрапва, трябва да е изчистен, но и да е подчинен на корпоративния дизайн на фирмата Ви. 

В секция Изграждане на уеб сайтове ще намерите статии и мнения за всичко, свързано с изработкта на уеб страници - от планирането, през концепцията и дизайна, използваните техники и технологии, до популяризацията в Интернет и неговата поддръжка.

 • Етапи при изработката на уеб сайт

  Етапи при изработката на уеб сайт

  Публикувана на 25.01.2011

  Етапите при изработката на уеб сайтовете са част от един цялостен процес, който започва с планирането не само на изграждането на сайта, но и на развитието му. За да изградим Вашия уеб сайт, винаги обмисляме концепцията му въз основа на спецификата на дейността на фирмата Ви.

  повече
 • Изработка на фирмен уеб сайт

  Изработка на фирмен уеб сайт

  Публикувана на 25.01.2011

  Фирменият уеб сайт е необходимост за всеки бизнес. В началото на 21 век уеб сайтът не е каприз или лукс, а необходимост, която помага за всяка една фирма, да достига до все по-широк кръг от потенциални клиенти и потребители.

  повече
 • Модули в динамичните уеб сайтове

  Публикувана на 25.01.2011

  Модулите, вградени в динамичния уеб сайт, спомагат за функционалността сайта. Характерно за динамичните уеб сайтове е, че съдържанието на отделните страници се генерира по темплейт и не се налага (както е при статичните уеб сайтове) всяка вътрешна страница да се създава поотделно. Към общата информация за фирмата Ви и продуктите или услугите, които предлагате на пазара, могат да се включат и много допълнителни модули, чийто вид и брой зависят от спецификата на дейността на фирмата.

  повече
 • Изработка на уеб сайт - User friendly уеб дизайн

  Изработка на уеб сайт - User friendly уеб дизайн

  Публикувана на 25.02.2011

  Изработката на уеб сайт с User friendly уеб дизайн е многоетапен процес, като дизайна е тази част от него, която създава единството между структурата, съдржанието и посланието, което се отправя към потребителите. Какво е User friendly уеб дизайн?

  повече
 • Изработка на уеб сайт - ефективен уеб дизайн

  Изработка на уеб сайт - ефективен уеб дизайн

  Публикувана на 26.04.2011

  При изработката на уеб сайт ефективността на уеб дизайна е от също толкова голямо значение, колкото и структурирането на елементите в него. Дизайна на уеб сайта предава послания на потребителя чрез способите на визуалната комуникация. Затова и уеб дизайна е толкова важна част при изработката на уеб страниците, защото чрез него те се превръщат в една завършена композиция, чиито елементи изпъкват по различен начин, в зависимост от тяхното значение за привличане на вниманието на потребителя. Кога уеб дизайна е наистина ефективен за развитието на един уеб сайт?

  повече
 • Изработка на онлайн магазин

  Публикувана на 13.02.2015

  повече

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »