Поддръжка на уеб сайтове

Поддръжка на уеб сайтовеПоддръжката на уеб сайта е от изключителна важност за развитието на всеки бизнес, който иска да присъства на глобалния пазар.  Ако информацията в уеб сайта Ви е винаги актуална, ще вдъхнете доверие у Вашите настоящи и потенциални клиенти. По този начин увеличавате шанса потребителите да потърсят именно Вас.

Колкото по-напред излиза Вашия сайт при търсене, толкова повече хора ще видят Вашите продукти и услуги, а това е най-сигурният път да увеличите печалбите си. Дори и да е добре структуриран и оптимизиран един уеб сайт, неговия рейтинг може да се покачва единствено с редовното актуализиране на съдържанието в него. И най-професионално изработения уеб сайт ще отиде на задни позици в търсачките, ако не се поддържа редовно.

В секция Поддръжка на уеб сайтове ще откриете публикации за всичко свързано с поддържането на уеб страниците.

  • Поддръжка на уеб сайт

    Поддръжка на уеб сайт

    Публикувана на 10.03.2011

    Поддръжката на уеб сайта е цялостен процес, който включва актуализация на съдържанието, добавяне на всяка нова оферта или промоция, включване на новите продукти/ услуги, SEO (тъй като СЕО оптимизацията не се извършва еднократно, а е непрекъснат процес, свързан с поддръжката на уеб сайта), обновяване на структурата на уеб сайта, така че той да е винаги изграден спрямо най-новите стандарти в уеб дизайна (понякога една такава промяна означава и промяна в дизайна на сайта).

    повече

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »