Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии.

 

Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието). Това е административен панел, през който клиента може да редактира текстовата информация в уеб сайта, както и да добавя, редактира или изтрива изображенията в него.

 

Примерни пакети за дизайн на сайтове за заведения:

- Уеб сайт за заведение с до 5 страници

Варианти за страници в менюто на уеб сайта: Начало, Заведението, Меню или Събития, Галерия, Контакти.

Цена: 350 лв.

- Уеб сайт за заведение с до 10 страници

Варианти за страници в менюто на уеб сайта: Начало, Заведението, Меню, Събития, Предложения/ Оферти, Мнения, Промоции, Частни партита, Галерия, Контакти.

Цена: 550 лв.

Възможност за добавяне на допълнителни модули:

- Модул Новини

- Модул Галерия

- Модул Меню

- Модул Промоции

- Модул Актуални събития

- Модул Оферти и др.

 

Ако имате статичен сайт, за всяка промяна в него, трябва да търсите услугите на уеб специалист. А дори и тогава промените стават по-бавно, защото се актуализира всяка една вътрешна страница поотделно. Но ако в сайта Ви е динамичен, в него ще бъде вградена Система за управление на съдържанието, чрез която Вие ще можете лесно и бързо да актуализирате съдържанието на сайта си, без да са Ви необходими познания по HTML или какъвто и да е специализиран софтуер. Освен това ще си спестите и средствата, които бихте давали за всяка промяна в един статичен уеб сайт.

 

Варианти за дизайн на уеб сайтове за заведения

 

Дизайн за уеб сайт на Ресторант или Пицария

Изработка на уеб сайт за Ресторант или Пицария

 

Този дизайн е подходящ също и за уеб сайт на Кафенета, Заведения за бързо хранене, Сладкарници, Бирарии, Механи. Той може да бъде модифициран, така че да съответства на визията на конкретното заведение.

Могат да бъдат променяни: изображенията във фона и header-а, цветовата схема, фона на бутоните в главното меню, шрифта. Панелите в дясната страна ще бъдат подбрани според това, на което клиента иска да наблегне като акцент в своя уеб сайт. Вътрешните страници ще бъдат създадени, в съответствие с това, което заведението предлага. В header-а на сайта ще бъдат включени логото и слогана на клиента.

 

Дизайн за уеб сайт на Нощен клуб

Изработка на уеб сайт за Дискотека или Нощен клуб

 

Такъв дизайн е подходящ и за уеб сайт на Барове, Дискотеки, Пиано барове, Караоке барове. В зависимост от съответното заведение, дизайна може да се промени така, че да съответства на атмосферата му.

Фона и цветовете на сайта, ще бъдат създадени, така, че да съвпадат с вида на заведението. Акцентите, които се появяват в панелите в дясната част на сайта, могат да бъдат променени по желание на клиента. Шрифта също може да бъде друг. Ще бъдат добавени логото и слогана на съответното заведение.

 

  • Дизайн за уеб сайт на Механа или Кръчма
  • Уеб сайт за Механа или Кръчма

Изработка на уеб сайт за Механа или Кръчма

 

Дизайна е подходящ за уеб сайт и на Бирария, Бистро, Таверна.

Чрез подбор на подходящи снимки, могат да се направят колажи, за да се пресъздаде атмосферата на съответното заведение. Фона може да бъде туширан така, че на преден план да изпъкне header-а, където ще бъдат включени името, логото и слогана на клиента.

Вътрешните страници ще бъдат създадени според това, което се предлага в заведението, а спрямо тях ще бъдат избрани и акцентите, разположени в панелите в дясната част на сайта.

Всички цветове, шрифтове, фонове и изображения, ще бъдат подбрани и композирани спрямо предварително изградената цялостна концепция за визията на уеб сайта.

 

Дизайн за уебсайт на Кафене или Клуб

Изработка на уеб сайт за Кафене или Клуб

 

Този дизайн е предназначен и за уеб сайт на Сладкарници, Детски клубове, Парти центрове. По него могат да се правят промени, в зависимост от вида на заведението.

Панела в дясната страна на сайта ще съдържа информация по желание на клиента. Също така, може да се добави втори панел, според това върху какво трябва да се привлече вниманието на потребителите в сайта.

В header-а ще бъдат добавени, логото, слогана и името на заведението, чиято композиция ще бъде съобразена с цялостната визия на сайта.

Бутоните в главното меню могат да бъдат различни от тези в примерния дизайн, в зависимост от това какви вътрешни страници ще съдържа сайта. Може да бъде променено и тяхното оформление.

Могат да се сменят цветовата схема, фона и шрифта.

 

Дизайн за уеб сайт на Ресторант

Изработка на уеб сайт за Ресторант

 

Този дизайн е подходящ за уеб сайт на Вино барове, Bar&Diner заведения, Рибни ресторанти, Суши барове, Индийски ресторанти, Китайски ресторанти и др.

В зависимост от вида на конкретния ресторант, този дизайн може да се модифицира така, че да подсказва неговата уникална атмостфера.

В зависимост от корпоративния дизайн на клиента, ще бъдат променени цветовата схема, шрифтовете, фоновите изображения, бутоните в главното меню.

В зависимост от най-атрактивното, което предлага заведението на клиентите си, ще бъде подбрана тематиката на вътрешните страници. Това ще се отрази и на акцентите, разположени в панелите в дясната част на сайта.

 

След приключване на процеса по изработката на уеб сайт,Интер Медиа има грижата да го оптимизира за търсещите машини. Също така, Интер Медиа предлага поддръжка, редизайн, актуализация и обновяване на уеб сайта.

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »