За Интер Медиа

Интер Медиа е специализирана в уеб дизайна, уеб програмирането и цялостното изграждане на уеб сайтове.

 Всеки един наш уеб сайт е изграден чрез най-новите интернет технологии, най-добрата СЕО оптимизация и възможно най-лесния и интуитивен начин за интернет потребителите.

Ние изработваме уеб сайтове, правим редизайн на вече съществуващи уеб сайтове, оптимизираме уеб сайтове с цел лесното им намиране в GOOGLE. 

Интер Медиа предлага разнообразни решения за ефективното ви Интернет представяне. Ние създаваме не само уеб сайт за Вашата фирма, но и се грижим за възможно най-доброто й присъствие в световната мрежа. Нашият екип от професионалисти гарантира успеха и уникалността на всеки един наш уеб сайт.

Всеки проект е предизвикателство за нас!

Всеки уеб сайт, който сме създали е:

  • Бизнес-ориентиран
  • Уникален
  • Лъскав
  • Информативен
  • Новаторски
  • Феноменален
  • Оптимизиран

 

През последните години услугата УЕБ ДИЗАЙН се развива и включва все повече допълнителни елементи. За удобство на нашите клиенти ние организираме всичко, свързано с проекта - от избор на домейн и хостинг план до качването на уеб сайта в Интернет пространството и цялостната му поддръжка.

Вашия уеб сайт е Вашия виртуален офис и връзката на Вашите потенциални клиенти с Вашата фирма.

За нас е от изключителна важност да създаваме удобни, индексирани имиджови сайтове, за да могат Вашите клиенти да Ви откриват 24 часа в денонощието. По този начин Вие ще печелите постоянно нови клиенти и ще можете да развивате и разширявате сферата си на дейност.
Например, сайтовете на Езиков център Екатерина и Вел Дизайн се класират на първите места в Google по основните за дейността им ключови думи.

Интер Медиа е изградила както фирмени уеб сайтове, така и електронни магазини, интернет мрежи и портали. Работим както за българския, така и за чуждестранния уеб пазар.

При нас ще откриете високо качество и конкурентни цени. Сигурни сме, че ще разработим най-правилната концепция за Вашия интернет имидж и гарантираме, че напълно ще задоволим нуждата Ви от качествен уеб сайт.

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »