Предимства на уеб сайта

Предимства на уеб сайта

Предимствата на уеб сайта не се изчерпват с рекламата в Интернет или с предоставянето на информация за фирмата на клиентите Ви.

Един професионално изграден уеб сайт може да направи от бизнеса Ви успешен бизнес.

Уеб сайт, богат на текстова и графична информация за услугите и продуктите на Вашата фирмата, има огромно въздействие върху потенциалните Ви и настоящи клиенти и повишава доверието към Вас.

Интернет е най-голямата медия в света и фирмите, разполагащи с интернет сайтове неизменно се ползват с високо доверие сред клиентите си. И нещо много важно - ако поради някаква причина Ви се наложи да смените адреса на офиса или телефоните си, просто променяте контактната информация в уеб сайта си и така вече всеки Ваш нов или настоящ клиент ще знае как да Ви намери.

Успешни СЕО тактикиУеб сайта ще Ви осигури непрекъсната връзка с клиентите. Те ще посещават Вашия уеб сайт винаги, когато имат какъвто и да е въпрос към Вас. Това е великолепен начин, както да отговорите на въпросите им и да разрешите техния проблем, така и да ги информирате за нови продукти и услуги на фирмата Ви!

Успешни СЕО тактикиЧрез уеб сайта получавате обратна връзка от клиентите си. Много компании по света биха дали всичко за да узнаят мнението на своите клиенти за своите стоки и услуги. Недоволният клиент рядко се свързва с доставчика, за да сигнализира за проблем. Той просто престава да бъде Ваш клиент и забравя за Вас! Ако на уеб сайта Ви има лесен начин да да изкажат своето мнение, имате уникалния шанс, както да ги запазите като клиенти, така и да подобрите качеството на бизнеса си.

Успешни СЕО тактикиПрез уеб сайта можете да генерирате допълнителни поръчки. Ако продуктите или услугите Ви са достатъчно добре описани и илюстрирани във Вашия сайт, сега е моментът да предложите на вашите посетители да направят поръчка. Така работят редица фирми (не само онлайн магазини), които използват предимствата на интернет разплащанията. Това спестява време и за двете страни - и за купувача, и за продавача.

Успешни СЕО тактикиС един добре оптимизиран уеб сайт получавате конкурентно предимство. Клиентите все по-често избират именно фирми, които имат богат на информация сайт в Интернет и пренебрегването на този фактор сериозно вреди на бизнеса ви! Замислете се, бихте ли се свързали с фирма, която просто е написала, че извършва професионално почистване на офиси и домове или ще предпочетете фирма, която подробно е описала услугите си, начина си на работа, клиентите и схемите на плащане.

Успешни СЕО тактикиУеб сайтът осигурява глобално покритие на бизнса Ви. Мислите, че излизането ви на световния пазар е трудно или невъзможно? Прави сте, ако нямате уеб сайт. С един Интернет сайт Вашият бизнес може да достигне до места, за които дори не сте и подозирали. Броят на интернет потребители в света е над 1 млрд.

Успешни СЕО тактикиУеб сайта може да се превърне в инструмент за целенасочен маркетинг. Търсенето по ключови думи в Мрежата става все по-масов метод за издирване на подходящ доставчик. Ако имате професионално изграден сайт, до него ще достигат именно тези хора, които се интересуват точно от вашата стока или услуга. Никой друг метод за реклама няма целевата насоченост на Интернет сайта.

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »