Етапи при изработката на уеб сайт

Етапи при изработката на уеб сайт

Етапите при изработката на уеб сайтовете са част от един цялостен процес, който започва с планирането не само на изграждането на сайта, но и на развитието му. За да изградим Вашия уеб сайт, винаги обмисляме концепцията въз основа на спецификата на дейността на фирмата Ви.

Интер Медиа изработва уеб сайтове с уникален дизайн за всеки свой клиент. По този начин интернет присъствието му ще бъде асоциирано единствено и само с неговата фирма.

 

Изработката на уеб сайтовете за клиентите ни преминава през следните етапи:

 - Първоначална среща за уточняване концепцията на уеб сайта. Обсъждаме варианти за структурата му, акцентите и цветовите схеми. Съобразяваме се с желанието на клиентите ни, следвайки актуалните стандарти в уеб дизайна.

 - Запазване на домейн (адрес на сайта).

 - Вторият етап е представяне на примерен дизайн (визията на уеб сайта) на началната страница (индекс страницата) и част от вътрешните страници.

 - Третият етап е работа по изграждане на сайта и стратегията за СЕО оптимизацията. Задължително редактираме предоставените ни текстови материали. Насочваме нашите клиенти към правилното оформяне на съдържанието във всяка една от страниците на сайта. Снимковият материал задължително се обработва преди "качването" му в уеб сайта. Следва свързането му с административния панел (система за управление на съдържанието), ако ще има такъв.

 - Четвъртият етап е качването на сайта на сървър и тестването му.

 - Финалният етап и приключването на проекта e качването уеб сайта в интернет.

 - Етап на външна СЕО оптимизация - включване на уеб сайта в основните интернет търсачки и, разбира се, изграждане на Google XML Sitemap.

 - Поддръжка на уеб сайта - включва не само промяна на информацията във Вашия сайт, но и непрестанното следене на рейтинга му.

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »