Модули в динамичните уеб сайтове

Модулите, вградени в динамичния уеб сайт, спомагат за функционалността му.

Модули в динамичните уеб сайтовеХарактерно за динамичните уеб сайтове е, че съдържанието на отделните страници се генерира по темплейт и не се налага (както е при статичните уеб сайтове) всяка вътрешна страница да се създава поотделно. Към общата информация за фирмата Ви и продуктите или услугите, които предлагате на пазара, могат да се включат и много допълнителни модули, чийто вид и брой зависят от спецификата на дейността на фирмата.

 

Модулите, вградени в динамичния Ви уеб сайт могат да бъдат: Новини, Събития, Промоции, Галерия и др.

Модул Галерия
Ако искате да включите в уеб сайта си фото- и/или видеогалерия, можете просто да прикачите снимките/ видеото си през административния панел и те ще се появят в сайта, за да могат Вашите настоящи и потенциални клиенти да се запознаят с Вашите продукти или услуги.

Модул Портфолио
Можете да презентирате портфолиото си във Вашия уеб сайт, като към всеки артикул ще има описание, снимка/и, цена и т.н.

Модул Страници и Публикации
Чрез този модул, можете лесно да създавате нови текстови страници в уеб сайта си, да променяте съдържанието им, да определяте оформлението на текста. Към всеки публикуван от Вас текст могат да бъдат добавяни и изображения.

Модул Новини и модул Нови продукти
Новите продукти от асортимента Ви (или новините, свързани с дейността Ви) ще бъдат откроени в блок Нови продукти на видно място във Вашия уеб сайт. По този начин Вие индиректно насочвате Вашите клиенти към това, което искате задължително те да забележат.

Модул Промоции
Искате да направите промоция за конкретна услуга или продукт? Включете в уеб сайта си информация за това, което е ТОП оферта в момента. Така всеки един посетител на сайта Ви ще разбере и ще може да се възползва от офертата.

Модул Онлайн анкети и модул Мнения
Много добър вариант да проучите мнението и нагласата на клиентите си е чрез онлайн анкетите. Спестявате пари за скъпи проучвания относно изследване на популярността на Вашите продукти и, същевременно, знаете какво харесват клентите Ви, какво е важно за тях и от какво не са напълно доволни. Приблизително същия ефект може да бъде постигнат и чрез вграждане на модул Мнения, където клиентите ще оставят коментарите си.

Модул Често задавани въпроси
Чрез този модул можте да информирате клиентите си по всички въпроси, които биха могли да възникнат относно Вашата дейност или при работата им със сайта Ви. Това е особено важно, когато имате голям уеб сайт със множество функции и вътрешни страници.

Модул Онлайн плащане
Ако работите с клиенти от цялата страна и от чужбина, най-вероятно Ви е нужна система за онлайн плащане. Тя е типична за онлайн магазините, но може да се изгради и за Вашия корпоративен уеб сайт. Така ще получавате плащанията на клиентите си от цял свят онлайн.

Модул Обратна връзка
Създавайки форма за обратна връзка в уеб сайта си, Вие улеснявата клиентите си и увеличавате шанса те да се свържат с Вас.

Модул Информационен Бюлетин (Newsletter)
Чрез него ще можете да информирате настоящите си клиенти за новини и фирмени събития.

 

При изграждане на т.нар. динамични сайтове (с вградена система за управление на съдържанието), може да правите всичко от изброеното по-горе, могат да бъдат добавени и други модули, подходящи за Вашия бизнес. Например, ако имате учебен център, можем да изградим за Вас система за онлайн записвания на курсисти. Така Вие ще получавате на имейл-а си кой, кога и за какъв курс се е записал.

 

Тъй като спецификата по изграждане и оптимизиране на уеб сайта е дълъг и сложен процес, можете да се свържете с нас,за да Ви помогнем да вземете правилното решение какъв точно ще бъде Вашият уеб сайт.

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »