Уеб дизайн

Интер Медиа предлага уеб дизайн и изработва уеб сайтове с уникална визия.

Уеб Дизайн

Уеб дизайнът на Вашия уеб сайт е лицето на Вашата фирма.

При изграждането на Вашия уеб сайт, ние от Интер Медиа, запазваме цветовата схема на корпоративния дизайн, за да се създаде зрителна асоциация между уеб сайт – услуга или уеб сайт – продукт.

Т.е. професионалният уеб дизайн налага използването на Вашите запазени цветове.

Ако фирмата Ви няма лого или запазен знак, можем да изработим за Вас фирмено лого, с което Вашите клиенти винаги да Ви асоциират.

За да се предприеме работа по даден уеб сайт започваме първо с уточняване на концепцията на сайта - колко голям ще бъде, ще има ли галерия на Вашите продукти и/ или услуги, колко и какви страници ще съдържа, къде ще се позиционира менюто и какво ще включва, ще има ли акценти като нови продукти, нови услуги, промоции или пък модул Новини, свързани с Вашата дейност.

За да улесним нашите клиенти предлагаме обработка на снимковия материал.

За работата си с всеки един наш клиент, предлагаме минимум 3 примерни варианта за визия на уеб сайта. След одобрение от Ваша страна на цветовите схеми и разположението на отделните модули, може да се продължи процеса на изграждане на уеб сайта.

Уеб сайтовете, които Интер Медиа изрботва за клиентите си, са user friendly и оптимизирани за търсещите машини.

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »