Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайт

Поддръжката на уеб сайта е цялостен процес, който включва:

Успешни СЕО тактики- Актуализацията на съдържанието на уеб страниците - Информацията е основното, което хората търсят в Интернет, но и онлайн пазаруването става все по-обичаен процес, тъй като пести време и разходи и за двете страни. От друга страна, фирмите предлагащи продукти от едни и същи производители са много, а за потребителят е важен конкретния продукт, а не посредника. Затова е от изключителна важност информацията в уеб страницата Ви да е винаги актуална. Добавяйки изчерпателна информация за всеки нов продукт, услуга или промоция, Вие вдъхвате доверие у потребителя, а когато сайта Ви е полезен за него, той ще се свърже с Вас, вместо с конкурентите Ви.

Успешни СЕО тактики- Добавяне на нови страници в уеб сайта - Това се налага, когато трябва да се въведе информация за нов продукт, услуга, промоция или оферта.

Успешни СЕО тактики- Добавяне на нов продукт/ услуга в уеб сайта - Всеки път, когато асортиментът на фирмата Ви се обогати, трябва да информирате клиентите си за това. Така ще ги задържите, а и ще привлечете нови клиенти към бизнеса си.

Успешни СЕО тактики- Добавяне на нов модул към уеб сайта - Ако сте разширили бизнеса си или желаете да добавите нова секция в сайта си (например Новини, Оферти и т.н.), се налага добавянето му в структурата на сайта.

Успешни СЕО тактики- СЕО оптимизация - СЕО оптимизацията не се извършва еднократно, а е непрекъснат процес, свързан с поддръжката на уеб сайта, тъй като търсачките класират по-напред новите страници и сайтовете, които се актуализират често.

Успешни СЕО тактики- Обновяване на дизайна на сайта - Обновяването на дизайна на уеб сайта не винаги е свързано с цялостен редизайн. Чрез внасянето на промени по дизайна на страниците си, Вие не само освежавате сайта, но и пдобрявате визията му, а и показвате на потребителите, че имате сериозно отношение към развитието на своя бизнес.

Успешни СЕО тактики- Обновяване на структурата на уеб сайта - Важно е уеб сайтът Ви да е изграден по най-новите стандарти в уеб технологиите. Понякога една промяна в структурата на уеб сайта означава и промяна в дизайна му.


В повечето случаи поддръжката на уеб сайта може да се извърши от собственика на сайта през административния панел на сайта, но има някои промени, за които е нужен уеб специалист. Например:

Успешни СЕО тактики- При динамичните уеб сайтове нови страници и промени в съдържанието (като добавяне на текст, графични изображения, видео и т.н.) се създават чрез Система за управление на съдържанието, но при статичните сайтове това може да бъде извършено само от уеб дизайнер или уеб разработчик.

Успешни СЕО тактики- За промени в дизайна на уеб странците (независимо дали става въпрос за редизайн или за създаване на нов фон или header) e нужен уеб дизайнер.

Успешни СЕО тактики- Промени по структурата на сайта не могат да бъдат извършвани от човек без познания в сферата на уеб технологиите.

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »