5 идеи за романтични подаръци за двойки на меден месец

5 идеи за романтични подаръци за двойки на меден месец

Сключването на брак може да бъде най-великият романтичен жест и няма по-добър начин да изпратите двойката по пътя на съвместния живот от подарък преживяване, който ще бъде също толкова запомнящ се, колкото и големият сватбен ден.

Тостерите, сервизите за хранене и дори машините за приготвяне на коктейли вече са нещо старо и ако знаете къде ще отидат младоженците по време на медения си месец, защо да не им подарите подарък, който да оценят, докато са в курорта?

От вълнуващи разходки до тишина и спокойствие – каквото и темпо да е най-подходящо за вашите младоженци, има подарък, който е предназначен за тях, а ако търсите още няколко идеи за подарък за двойки, тогава прочетете по-нататък и се осмелете да бъдете различни.

1. Романтичен полет с хеликоптер, хидроплан или балон с горещ въздух

Представете си изражението на лицата на младоженците, когато открият, че не само прекарват времето си на мечтаната дестинация, но и че сте им осигурили романтичен подарък, който им позволява да прелетят над нея. Хеликоптерите, хидропланите и балоните с горещ въздух могат да издигнат във въздуха вашата прекрасна двойка и ако меденият месец има за цел да държи краката ви над земята, то това трябва да е един от най-добрите начини да постигнете точно това.

2. Посещение на парк за диви животни и контакт с природата

Природата и романтиката вървят ръка за ръка и затова подаръкът за щастливата двойка, който включва разглеждане на парк за диви животни, винаги ще бъде приет с най-голяма благодарност. Разходки сред лъвове, нощни разходки с дивеч или просто гледане на залеза с чаша хладно шампанско, сафарито никога не пропуска да разпали дивите пламъци на страстта по време на медения месец.

3. Релаксиране и подмладяване със спа почивка

Меденият месец трябва да бъде посветен на почивка и релаксация, за да се подготвите за реалността, когато тя най-накрая настъпи по пътя към дома. Ако успеете да разберете кое място вашата двойка възнамерява да посети след сватбата си, тогава един ден, прекаран в спа център е подходящ подарък, който ще помогне за омекотяване на душата и подмладяване на ума и тялото. Терапевтичен, спокоен и идеален за разговори за предстоящата вечер.

4. Трекинг през природни забележителности

Ако можете да си представите как вашите младоженци се събуждат в обвита в мъгла тропическа гора или се отправят по покрити с мъх камъни на път за водопад, то скоро ще започнете да осъзнавате какъв напълно романтичен подарък е подготвила природата. Трекингът в пределите на някои от най-красивите природни зони в света е едно невероятно преживяване и ако смятате, че това е нещо, което най-добре представя вашата влюбена двойка, тогава остава само да предадете хубавите моменти.

5. Приключенски подаръци за активни двойки

Въпреки че романтичните подаръци обикновено включват много почивка и релаксация, в същото време има какво да се каже и за активността. Пътуване с каяк, рафтинг и дори скокове с бънджи са страхотни дейности, които авантюристите могат да опитат по време на пътуването си, и въпреки че може да не изглеждат толкова романтични, те със сигурност са запомнящи се и отговарят на изискванията, когато става въпрос за забавление заедно – а това е най-важното в брачния живот.