Дизайнерите има какво да предложат: Кое мъжко бельо е запазена марка на стилните представители на силния пол

Дизайнерите има какво да предложат: Кое мъжко бельо е запазена марка на стилните представители на силния пол

Купувате си поредния чифт от познатото мъжко бельо и не влагате никакъв специален ритуал в действието. Сравнително удобно и в традиционните цветове, то си върши прилично работата и ви оставя привидно доволни.

Може обаче да смените стратегията и да решите да поискате нещо повече. Искате да повдигнете самочувствието си, да се почувствате наистина оценени и специални. Да подчертаете точно онези ваши физически характеристики, на които залагате пред нежната си половинка. Време е да обърнете взор към известните имена в бранша, превърнали се в запазена марка на не един мъж.

Провокация и сексапил

Дизайнерите не напразно са доказали приноса си в създаването на най-добрите модели на пазара. Тук не говорим само за качествените материали, вложени в изработката им, а в конкретен замисъл на изпълнение. Дори един единствен шев поставен на правилното място може да преобрази визията. Да подчертае едни качества за сметка на други, които не искаме да излагаме на показ.

Така например може да изберете плитки боксерки с по-дълъг крачол. Те ще покажат коремната мускулатура, но няма да натрапват обиколката на краката. Ако държите обезателно да покажете последното, къси боксери или слип ще са точното попадение.

Стегнати или отпуснати вложки в слиповете също могат да изиграят положителна роля за крайната визия. Дизайнерите обичат да се заиграват с детайлите, именно за да постигнат желаните ефекти, задоволяващи крайния потребител.

Цената на качеството

Цената определено ще ви изненада, при това в положителния смисъл. Смело можем да говорим за съперничество на моделите, които обикновено ви провокират да инвестирате повече средства.

Този път няма да се разделите с големи суми, но за сметка на това ще си набавите дизайнерски красоти, които си заслужават вниманието. И говорейки за внимание, определено не можем да подминем това от страна на дамите.

Какво харесват жените

Изваяната фигура и релефните мускули определено ще ви спечелят допълнителни точки, но не са задължителни.

В зависимост от фигурата и предпочитанията си може да заложите както на боксерки, така и на слипове. И в двата случая ще спечелите допълнителна точка в активите си, ако комбинирате с пасващ потник или тениска. Това определено ще намекне за индивидуален стил и внимание към детайлите.

Ако предпочитате да сте спортно-елегантни в почивните дни, няма да сбъркате, загатвайки за избора си на бельо чрез брандиран ластик в горната част, който небрежно се подава от спортното ви долнище.

Каквото и да липсва в колекцията ви, може да го коригирате с помощта на BulBel. Потопете се в света на качественото, неустоимо и марково мъжко бельо