Какви изненади да подготвим за фирменото парти

Какви изненади да подготвим за фирменото парти?

Фирменото парти е дългоочакваният момент, в който служителите и мениджмънтът на компанията се събират, за да отпразнуват постиженията и едно ново начало. Но когато става дума за организирането на такова събитие, много хора се чудят какви изненади да подготвят.

Екипът на Травел Мениджмънт споделя някои невероятни идеи, които ще зарадват и най-претенциозните гости на вашите фирмени партита

Кои забавни игри и викторини да изберем?

Един от най-добрите начини да оживите фирменото парти е със забавни игри и викторини. Ето няколко предложения:

  • корпоративна викторина – подберете въпроси, които са свързани с компанията или с отделите в нея. Това е прекрасен начин за опознаване и укрепване на връзките между присъстващите;
  • „Кутия с тайни“ – поставете различни предмети в кутия и дайте възможност на участниците да ги докоснат, без да поглеждат вътре. Те трябва да познаят какво е, само чрез допир;
  • жив вариант на “Не се сърди човече” – подгответе голяма дъска за игра и нека състезателите да станат фигурките.

Този вид забавления не само развеселяват участниците, но и повишават състезателния дух на различните екипи. 

С какви награди и подаръци да изненадаме служителите?

Кой не обича изненадите? Те са един от най-чаканите моменти на всяко фирмено парти. Специалистите на Травел мениджмънт дават следните атрактивни предложения:

  • награди за постижения – добра идея е да отбележим приноса на нашите служители, като ги отличим за техните постижения през годината? По този начин ще им покажем колко ценим тяхната упорита работа;
  • томбола с подаръци – за още повече забава, може да организирате томбола с различни изненади. Било то под формата на сладкиши, ваучери за масаж или дори допълнителни дни отпуск – със сигурност всеки ще е нетърпелив да участва;
  • персонализирани подаръци – поднесете на всеки по нещо символично, подготвено специално за него. Това може да бъде чаша с надпис, брошура със снимки от последната година или дори брошка с логото на компанията.

Каквото и да изберете, то със сигурност ще остане незабравим спомен.

Какво да включим в програмата за фирменото парти?

Подготовката на програма за партито може да ви помогне да организирате времето си и да се уверите, че всички забавления и изненади се случват навреме. Част от предложенията, които може да включите, са:

  1. Welcome drink

Идеален момент за разчупване на обстановката, подходящ за небрежни разговори и установяване на контакт с колегите. С такова непринудено и релаксиращо начало, хората ще се отпуснат и бързо ще се почувстват на място.

  1. Трапеза и речи

След като всички са пристигнали и са се настанили, е време за кратка реч от мениджмънта. Тя може да съдържа кратко резюме на постиженията за годината, фирмените цели за бъдещето и благодарности към служителите.

  1. Игри и забавления

След официалната част идва време на изненадите и забавленията. Представете игрите и викторините, които сте включили в програмата, и гарантирано веселието ще започне. И всичко това, разбира се, на фона на любима музика.

  1. Награди и подаръци

Нека това да бъде върховият момент на вечерта. След като всички са се забавлявали подобаващо, идва моментът за обявяване на наградите и за раздаване на подаръците.

С тези идеи вашето фирмено парти ще бъде не само забавно, но и незабравимо. Изненадите със сигурност ще се оценят и ще бъдат дълго време тема на разговор в офиса.