куриерски фирми

Топ 3 куриерски фирми за онлайн търговия в чужбина

Изборът на надежден куриер, който да доставя пратки в чужбина, е основна задача на всяка фирма, която иска да търгува зад граница.

Анализирайте добре офертите на доказани куриерски фирми, за да прецените коя от тях ви устройва в най-голяма степен и е най-подходяща за стоките, които предлагате. Сравнете ги по отношение срок на доставките, брой на обслужваните дестинации, възможност за специални доставки от гледна точка на нестандартни размери или тегло, експресност, висока стойност, чупливост и т.н. Не на последно място разбира се е цената, която могат да ви предложат всички куриерски фирми, от които се интересувате.

За да ви помогнем да се насочите в търсенето на доказан партньор за доставка на международни пратки, ще ви предложим Топ 3 на надеждните куриерски фирми за онлайн търговия в чужбина.

Direx разполага с партньорска мрежа в над 190 държави на 6 континента

Direx.bg е една от утвърдените куриерски фирми в сферата на международните доставки. Избирайки Direx ще получите възможност да разширите потенциала на вашия онлайн бизнес и да привлечете клиенти от различни страни по света. Direx предлага на фирмите, с които работи, бързи и изгодни куриерски услуги.

Доставките на Direx са експресни и сигурни, благодарение на широката мрежа от доверени партньори в над 190 държави на 6 континента. Куриерската фирма предлага възможност за проследяване на пратките в реално време – от постъпването им в куриерския офис, до доставяне на клиента, което ще ви накара да се чувствате спокойни за сигурността на вашите стоки и уверени, че ще бъдат доставени навреме до вашите потребители.

Удобни са възможностите за различни платежни методи, както и опцията калкулатор на пратки, с помощта на която може да изчислите колко точно ще ви струва доставката, за да знаете какво да предложите на вашите потребители.

DHL притежава над 50 годишен опит в сферата на куриерските услуги

DHL е сред лидерите в куриерските услуги. Разполага с 600 000 служители в над 220 държави по света. DHL обслужва над 220 дестинации, което е отлична възможност за всеки онлайн бизнес, който търгува зад граница. 1 668 000 000 пратки се доставят от DHL всяка година.

Това е една от най-надеждните куриерски фирми, която разчита едновременно на опит, иновативен подход и съвременни решения в обслужването на клиентите си. Наред с експресността и сигурността на доставките, от DHL мислят и за екологията, като залагат на опаковки, които се рециклират лесно, а част от доставките си осъществяват с електрически превозни средства и велосипеди.

DPD е част от една от водещите световни мрежи за доставка на пратки

Фирмата разчита на 122 000 експерти по международните доставки. Обслужват се около 50 страни по света. 8,4 милиона пратки годишно се доставят от DPD. Куриерската фирма предлага експресни доставки, подходящи за различни бизнеси, в това число и в сферата на храните и здравеопазването. От DPD се стремят непрекъснато да усъвършенстват своите услуги, за да са на ниво за фирмите, с които работят.

Надеждните куриерски фирми са отличен партньор за всеки бизнес

Куриерската фирма, на която ще поверите доставките на вашите стоки, на практика е лицето на вашия бизнес пред клиентите. Уверете се, че продуктите ви ще достигат навреме и в най-добрия си вид до потребителите. Така ще сте сигурни, че търговията зад граница ще ви донесе по-големи приходи и повече доволни клиенти.