Какви екскурзии до Белград ще намерите в Руал Травел?

Какви екскурзии до Белград ще намерите в Руал Травел?

В туристическа агенция Руал Травел, има много интересни предложения за екскурзии до Белград, на които си заслужава да се обърне внимание. Столицата на Сърбия е пълна с интересни места за посещение, които ще ви докоснат до историята и културата на страната.

Какви екскурзии до Белград ще откриете в Руал Травел?

Онлайн, на сайта на туристическата агенция, можете да разгледате интересни видове автобусни екскурзии, включващи Белград. Нека ги разгледаме:

  • коледни и новогодишни екскурзии – столицата на Сърбия със сигурност е чудесно място за избор за предстоящите коледни и новогодишни празници. Центърът на града се оживява и отвсякъде се чува музика. Едно от интересните мероприятия е ежегодното състезание на Дядо Коледа. Всички желаещи да се включат в него обличат костюм на белобрадия старец и се състезават из украсените улици. Костюм може да наемете на символична цена, а парите по традиция отиват за благотворителност. Някой от забележителностите остават отворени за посещение, но това е променлива информация, за която трябва да се поинтересувате предварително;
  • през Будапеща и Нови Сад – без съмнение е добра идея вашата почивка да включва повече от един град. По време на разходката из площада на Будапеща, ще имате възможността да разгледате интересни катедрали и църкви, като “Св. Стефан” и “Св. Макиаш”. Не пропускайте да преминете през крайбрежните булеварди, чиято украса допринасят за невероятното празнично настроение. В Нови Сад, освен на храмовете, не пропускайте да обърнете внимание на Петроварадинската крепост, намираща се само на 3 км от града.
  • Белград и Ниш – по време на пътешествие до Сърбия, съвсем спокойно може да включите и Ниш. Ще може да разгледате Белград и да посетите църквата Свети Сава, да се разходите из площада на републиката, където се намира статуята на княз Михаил Обренович и още много други. Прибирайки се към България, ще разгледате и Ниш със своите интересни места, като площада Крал Милан, да се разходите из търговската пешеходна улица и др. На централния градски площад ще срещнете множество празнични забавления, улични музиканти и магазинчета за сувенири;
  • Берлин, Дрезден, Нюрнберг, Будапеща и Белград – насладете се на панорамни обиколки в тези красиви градове. Не пропускайте да посетите невероятната Дрезденска галерия, където ще имате възможността да разгледате картини на велики художници. Берлин със сигурност ще успее да ви впечатли с оживените си площади, които по това време на годината са изпълнени с празнични светлини. Страхотните архитектурни паметници, както и двореца “Сан Суси”, несъмнено ще ви привлекат вниманието.

Разнообразието от предложения за екскурзии, включващи Белград не са малко. В сайта на агенцията лесно ще откриете подходяща опция за вас и вашето семейство или приятели. Може да направите най-добрия избор, в зависимост от времето и бюджета, с който разполагате.

Защо да се доверим на туристическа агенция? 

Определено планирането на екскурзии е една нелека задача, свързана с много организационни планове, поръчвания, резервации и куп други отговорности. Ако искаме да спестим време, а и пари, със сигурност е добра идея да се доверим на професионалисти, в лицето на доказани туроператори. Специалистите в бранша имат достатъчно опит и ресурси, да осигурят на клиентите си мечтаните почивки, като всичко е проверено и сигурно. Това определено дава повече спокойствие за потребителите, което е добра предпоставка за прекарването на една хубава и стойностна почивка, която да оправдае очакванията ви.