Какви видове мозаечни плочки за баня ще видите в Gaudi-DS

Жилищният интериор е плод на нашите възгледи и разбирания, свързани с естетиката и всичко онова, което модата при домашното обзавеждане и декориране обединява. Дори и малката баня е ключов фактор за това да обичаме от сърце дома си, в който се предполага, че трябва да намираме предпоставки за отмора и пълен релакс. Изберете мозаечни плочки от gaudi-ds, които се отличават с интересния си релеф и красиви цветове. Открийте ги в онлайн магазин Gaudi, където Ви очаква богатство от интериорни предложения, също както и декоративни елементи в различни размери. 

Какво представляват мозаечните плочки

Те представляват ефектна имитация на мозайка, като тяхното приложение е доста широко. Налични са в различни цветове, шарки и релефи, а тяхното присъствие в жилището ни ще превърне дори и най-обикновената стая в прекрасно място за отмора. Мозаечните плочки придават характер и специфично излъчване на помещенията, в които са поставени, а комбинирането им с различни по вид мебели е лесно и безпроблемно. Могат да се използват като частична декорация или като основен интериорен компонент, на който да се заложи при обособяването на банята, кухнята и дори хола. 

За къде са подходящи

Най-честото място за приложение на мозаечните плочки, това е банята. Интересното при този вид покритие е, че то би могло да създаде усещане за пространство, макар и при наличието на ограничено такова. Всяка една баня има “шанс” да изглежда широка и изпълнена с въздух, ако решим да заложим именно на този вид облицовка, която също така е и чудесен начин да останем верни на пристрастията си към минималистичния дизайн. 

Преди да изберем облицовка за баня, е хубава идея да уточним и от кой вид да бъде тя, без да пропускаме нито една малка подробност:

  • Формата;
  • Размерът;
  • Цветът;
  • Предназначението; 
  • Нивото на устойчивост при влага;
  • Цената;
  • Производителят; 
  • Начините за почистване. 

Заложете на покритие тип мозайка, което е с доказано високо качество и с оригинален дизайн. Създайте хармонична атмосфера в дома си и не забравяйте да се погрижите подобаващо за банята си. 

В какви цветове да ги изберем

Нежните и неутрални нюанси се вписват навсякъде, но най-вече в банята. Ако те бъдат комбинирани с по-ярки цветове, които да се явяват акцент към цялостния интериор, ефектът би бил още по-впечатляващ. В банята трябва да срещаме спокойствие и красота, а мозаечните плочки в земни тонове ще ни ги осигурят. Изберете ги от Gaudi.