Тениски с яка TEODOR

С какво може да се носи тениската с яка, съвети от TEODOR

Модерната визия в наши дни е нещо съвсем стандартно. Тя е не просто избор за специални поводи, а задължително условие за работата в офиса или пълноценното прекарване на уикенда. Не само дамите, но и господата оценят високо актуалните модни тенденции, определяйки ги като своеобразна възможност да се погрижат за своя стилен външен вид, по един изключително ефектен начин. В онлайн магазин Teodor ще откриете маркови модели мъжки тениски, които са решени в модерни цветове и са достатъчно евтини, че всеки да може да си ги позволите. 

Предпочитат ли се мъжките тениски с яка

Те са един от най-купувания модел блуза с къс ръкав, който подхожда на всичко. Именно това го прави и толкова популярен сред господата, за които удобството стои винаги на първо място в ежедневието. В магазин Теодор ще откриете всякакви цветни предложения за мъжки тениски с яка, чиято изработка е на най-високо ниво, а дизайнерското им представяне е просто безупречно. Налични са във всякакви размери, щампи и десени, а стиловите им особености ги правят идеални за Вашия casual стил, при който няма място за компромиси. 

Тениски с яка TEODOR

С какво можем да ги съчетаем

Както и всяка една друга мъжка тениска, така и тези с яка са много лесни за съчетаване и подхождат на почти всички видове облекла:

  • Дънки;
  • Спортни панталони;
  • Къси гащи;
  • Спортни долнища;
  • Сака;
  • Маратонки;
  • Елегантни обувки и др.

Това класира мъжките тениски с яка като дреха от типа “must have”, която е удачна за мъже от всякакви възрастови и социални групи. Определяни като “Харвард тренд”, те често пъти са задължителен компонент от бизнес облеклото, което задължително трябва да излъчва класическа естетика, да има модерно звучене, но отчасти да се придържа и към строгия етикет. 

Важно правило при избора на мъжка тениски с яка, с конкретен дизайн, е да заложим на печеливши цветови комбинации и принтове. Неутралните нюанси дават възможност за повече комбинации, а по дръзките цветове поставят пред нас известни граници и са подходящи за градската визия, при която рядко може да се забележи нещо в излишък. 

Къде да открием маркови модели

В онлайн магазин Теодор ще откриете разнообразна колекция от мъжки тениски с яка, също както и много още други видове облекла, с които можете да поставите едно напълно ново начало в моден план. Костюми, ризи, блузи, връхни дрехи и обувки – ако жадувате за красота, стил и удобство в ежедневието, можете да се докоснете до тях с марката Теодор, която е фаворит за много мъже.