Топ 5 комплекти за жени

Топ 5 комплекти за жени

Понякога се случва да нямаме време да съчетаваме различни тоалети или просто да не ни се занимава с подобни дейности в дадения момент. Точно затова дизайнерите измислят все по-разнообразни и интересни комплекти за жени. 

Най-добрите предложения за комплекти за жени

Разнообразието от сетове за дамите наистина е огромно и със сигурност това си е удобство. Нека разгледаме основните и най-предпочитани варианти при комплектите за жени:

комплекти за жени
  1. Спортни – спортните сетове за жени са супер удобни за неангажираща разходка в парка или тренировка навън или във фитнеса. 
  2. Спортно-елегантни – спортно-елегантните комплекти са изключително комфортни за ежедневна употреба. Можете да ги носите както на обяд с приятели, така и във вечерен клуб, в който имате намерение да потанцувате и желаете да ви е достатъчно комфортно в дрехите. Спрете се на черни или бели предложения, а защо и на нещо шарено.
  3. Къси панталонки и потник – определено удобно предложение за жените за летните дни. Тук можете да експериментирате с по-цветни варианти, като сините и розовите предложения биха били доста свежи, особено на приятна слънчева светлина.
  4. Дълги ръкави и панталон – определено дългите дрехи могат да бъдат една идея по-официални и стилни. Ще намерите и спортни дълги предложения. Всичко е въпрос на вкус и на това с кое се чувствате достатъчно удобно.
  5. Елегантни – елегантни комплекти с потници с широки ръкави, които сега са изключително модерни, и подходящи към тях панталонки, биха били най-лесното решение за официална вечеря, офис, или друго изискващо подобно облекло място. От вас се изисква единствено да го съчетаете с подходящи обувки и да добавите интересни аксесоари, за да завършите една перфектна стилна визия.

Винаги залагайте на качествени модели, за да бъдат дрехите ви по-издръжливи и да ги носите повече от един сезон.

Съвети за покупка на комплекти за жени

Когато купувате дамски сет, е важно да се съобразите с няколко неща. Първото от тях е правилният размер на артикула. Ако поръчвате от онлайн магазин, винаги търсете таблица, която да ви покаже колко е допустимият размер на талията, гръдната обиколка и ханша на тоалета, който сте избрали. 

Следващото важно нещо е типът на вашата фигура. Не правете грешката да купувате варианти с прекалено къси потничета, ако сте с по-закръглени форми на тялото. В такъв случай по-скоро заложете на широки модели или просто такива, които не ви разголват коремчето. 

Третият, и не по-малко важен фактор, е материята. Имайте предвид, че за да изглежда сетът добре, не трябва да е от евтина масова материя, като трикотажната. Залагайте на по-естествени материали, като памук, лен и други.