Как да подпомогнем детското развитие с играчки на Fisher Price

Как да подпомогнем детското развитие с играчки на Fisher Price

Много поколения деца по света са израснали с Fisher Price играчки. Те са обичани от купувачите, заради ярките си цветове, издръжливата конструкция и интересния дизайн. При производството компанията обръща специално внимание на качеството и оригиналността на продуктите. Материалите на играчките са абсолютно екологични и издръжливи. Фишър Прайс предлагат разнообразни модели за бебета, за момичета и за момчета. Можете да откриете подходящи продукти за кошара, за легло и специални помощници за прохождане, а при нужда можете да се посъветвате със специалистите от онлайн магазин Ozone.bg.

Топ 4 играчки на Fisher Price

Продуктите на Fisher Price са цветни, ярки и предназначени за деца от раждането до предучилищна възраст. Те имат звукови и светлинни елементи, които привличат вниманието на детето. Насочени са към развиване на хоризонтите на детето, получаване на първите знания и опит. Ето няколко избрани модели, които са особено популярни сред децата:

  1. Лаптоп 

Съвременните деца се интересуват много от джаджите на родителите си. Можете да отвлечете вниманието им с различни интерактивни играчки – детски лаптопи, телефони. Това може да бъде първият компютър на вашия мъник. Той с радост ще имитира мама и татко. Детският компютър е със специално разработена технология Smart Stage, благодарение на която то ще получи полезни умения. Ще научи цветове, песни и фрази, основни геометрични фигури, числа.

  1. Учебна кола

Интерактивната играчка на Fisher Price ще помогне на вашето дете да научи числа, цветове, геометрични фигури, да се запознае с антоними. В автомобила са програмирани до 20 различни песни. Шофьорът на вълшебната ярка кола Fisher Price е много сладко и весело кученце, което ефективно ще учи малчугана. Можете да избирате между режим на обучение или музика, като превключите специалния лост.

  1. Танцуващ робот

Една от най-новите разработки в областта на интерактивните игри е музикалната игра Bibo Fisher Price. С робота винаги е забавно и интересно. Можете да танцувате с него и да пеете песни. Той ще помогне на бебето да развие сръчност и фини двигателни умения, да укрепи опорно-двигателния апарат, а също така ще го научи как да изгражда логически вериги и причинно-следствени връзки.

  1. Книга “Преброяване с ученото кученце”

Възпитаването на любов към четенето е важна задача за родителите, но понякога активният темперамент пречи на това. Затова образователните играчки идват на помощ. Книгата е предназначена за най-малките читатели и е подходяща от 6-месечна възраст. Благодарение на ярки снимки и специален бутон, под формата на слънце, детето от ранна възраст ще се научи да запомня фрази и бързо ще овладее азбуката.

Защо да изберете Fisher Price

Благодарение на специалните разработки марката е сред най-иновативните в днешно време. Те разработват нови технологии и са винаги в крак с новите тенденции, което позволява на вашето мъниче да расте, докато се учи и забавлява. Тези продукти ще помогнат за развитието на въображението и специализирането на умения в различни сфери.