Защо да изберем металотърсачи Garrett?

Защо да изберем металотърсачи Garrett?

Професионалните иманяри и златотърсачи винаги се интересуват от висококачествените уреди за търсене на злато и скъпоценности, а металотърсачите Garrett са точно такива. Каква е кратката история на бранда и какви са особеностите на тези металдетектори според онлайн магазин Ай Шоп?

Кратка история на марката Garrett

Чарлз Гарет е основател на компанията. Той е живял в Тексас и е бил електронен инженер. Работил е за НАСА. Обичал е много да търси различни метални предмети. Той обаче не е харесвал металдетектора си, тъй като не разграничавал отделните видове метали и сигнализирал за всичко метално. Така, през 1964 г. в собствения си гараж и с хиляда долара оборотни средства, Чарлз Гарет сглобява първата си партида от собствени металотърсачи, откъдето започва и славната история на бранда.

За по-малко от 10 години компанията на Чарлз Гарет се превръща от гаражна работилница в корпорация, притежаваща голяма част от отрасловия пазар. Компанията разработва собствени технологии и инвестира в закупуването на чужди патенти. Това ѝ дава конкурентно предимство и кара хората да предпочитат само фирмените продукти на Garrett.

С какво се отличават фирмените металотърсачи

Особеното при тези уреди е тяхното изцяло американско производство. Ресурсите на компанията се намират в Америка и всички маркови прибори пристигат от там. Ако получите устройство, произведено в друга държава, то е фалшификат. Компанията инвестира огромни суми в придобиването и разработването на най-новите технологии в областта. Това означава, че със закупуването на оригинални металотърсачи Garrett, вие получавате съвременни и изключително технологични устройства, осигуряващи всичко най-актуално от областта.

Професионалните металдетектори Гарет се отличават още с невероятното съотношение между цена и качество. Ето защо, по-скъпото устройство със сигурност е и по-качествено, функционално и дълготрайно.

Защо хората предпочитат металдетекторите Гарет

Изборът на уред от този бранд би ви донесъл следните предимства:

  • поради високото си качество и дълготрайност – металотърсачите Garrett са много предпочитани именно заради своята здравина и отлична изработка;
  • въпреки своята висока технологичност, фирмените машини за търсене и откриване на злато са невероятно лесни за работа;
  • характеризират се с повишена лекота при носене и използване – много са практични и подходящи за продължителна работа, без да ви се измарят ръцете;
  • демонстрират мощ при търсене и откриване на находки – отличават се с невероятна дискриминация и дълбочина. Достъпни са и водоустойчиви модели, позволяващи работа в плитководни водоеми.