Почистване на лимфа у дома: ефективно и без вреда за здравето

Почистване на лимфа у дома: ефективно и без вреда за здравето

Лимфната система е един от ключовите елементи на тялото. Включва тъкани и органи, чиято функция е отстраняването на токсични вещества и отпадни продукти. Тя съдържа бели кръвни клетки, които се борят с инфекциите. Следователно, нейното добро състояние е много важен въпрос. Специалисти от онлайн магазина Биотика съветват да приемате лекарство за прочистване на лимфата и други натурални добавки, като Лимфафикс, които да помогнат за успешната терапия. 

Защо се нуждаете от прочистване на лимфната система?

Веднага след като инфекциозен микроорганизъм влезе в тялото, започват да се произвеждат лимфоцитите. Ако тялото е силно, от проявите на инфекция може да има само леко неразположение и симптоми като слабост, температура или увеличение на размера на лимфните възли.

Ако тялото е слабо, лимфният възел, първо, се увеличава значително, след това се възпалява и става рязко болезнен. Устойчивото повишаване на телесната температура показва, че имунната система не е в състояние да преодолее микробите сама. Организмът има нужда от помощ и затова трябва да изберете подходящо лекарство. Почистването на лимфната система е спомагателно средство за прочистване на тялото от чужди микроорганизми, техните метаболитни продукти, както и застой на вредни вещества.

След приемането на правилните лекарства за справяне с проблема, много хора могат да се похвалят със:

  • подобряване на благосъстоянието, повишаване на ефективността;
  • нормализиране на кръвното налягане;
  • подобрява здравето на кожата, ноктите и косата;
  • намаляване броя на алергичните реакции;
  • подобрява се работата на дихателната система, лекуване на кашлица, хрема и много други здравословни проблеми.

Как да почистите лимфната система у дома

Освен лекарствата на билкова основа, които са много подходящи за отстраняване на проблема, съществуват и други методи, които със сигурност ще ви помогнат:

  • женско биле и Ентеросгел – коренът има способността да разрежда лимфата, следователно, ако пиете лекарство на негова основа, тя ще започне активно да изтича. Можете да сварите 1 супена лъжица в 1 литър вода и да консумирате през целия ден; 
  • активен въглен – независимо дали е черен или бял, освен че пречиства, има способността да абсорбира и извежда от тялото всички чужди и запушващи вещества. За най-добри резултати, взимайте по една таблетка три пъти дневно преди хранене;
  • лекарства на билкова основа – цветове от бял равнец, бяла акация, глуха коприва, както и цветове от бял люляк, лайка,жасмин и много други растения действат изключително добре. Изберете сироп или хапчета, направени от тези продукти, и очаквайте бърз резултат.